Koffie voor in de kantine

Een van de eerste dingen waar omgeroepen wordt in elke willekeurige kantine is koffie. Ook als de kantine van de voetbalclub pas net geopend is verwacht iedereen dat er verse koffie al staat te wachten. Het is daarom voor sportclubs belangrijk goed na te denken over koffie in de kantine. Koffie is voor de gemiddelde kantine bezoeker een eerste behoefte en gevraagd naar de reden wordt steevast gezegd dat een goede kop koffie energie geeft. Heb je een voetbalclub, dan heb je piekmomenten voor de wedstrijd en met name in de rust van de wedstrijd. Dan ook wil iedereen tegelijk een kop koffie. Zorg dat je daar als club op berekend bent.

Het liefst een koffiekan in de kantine

Met een normaal koffiezet apparaatje koffie in de kantine zetten? Dat is vragen om problemen in de vorm van ontevreden mensen en bovendien laat je zo heel veel omzet liggen. In alle gevallen is een koffiemachine of koffieautomaat in de kantine de goede oplossing, het verschilt weer per kantine welke koffieautomaat het meest geschikt is. Er zijn clubs die het liefst een beroep doen op een koffiekanon, zoveel vraag is er op piekmomenten naar koffie.

Haal een hogere kantineomzet

Met de juiste apparatuur kan een hogere kantineomzet gehaald worden. Zeker als je het over voetbal hebt en het is rust bij een wedstrijd, kun je als club ontzettend veel koffie verkopen. Zaak dus om dan genoeg capaciteit te hebben en iedereen van koffie te kunnen voorzien. Dan kan met koffie in de kantine geld verdiend worden.

Instant, filterkoffie of verse bonen

Wat betreft de koffieautomaten en machines heb je heel veel te kiezen en er is voor elke kantine een prima oplossing. Je kiest voor instant ingrediënten, voor filterkoffie of voor verse bonen. Je hebt machines die kannen koffie zetten en in alle gevallen werken de machines snel en gemakkelijk. Je hebt zelfs de optie om je koffiemachine te personaliseren en als je dat makkelijk lijkt, dan bestel je er een serveerwagen en thermoskannen bij. Dan ben je in een keer klaar en haal jij meer rendement uit elke verkochte kop koffie.

Ook leasen is een optie

Overigens zijn de koffiemachines voor in de kantine allesbehalve storend of lelijk. De apparatuur heeft zich op alle vlakken ontwikkeld en in heel veel gevallen een modern design. En dus misstaat zo’n koffiemachine ook niet in de kantine van jouw sportclub. Je kunt de koffiemachines uiteraard kopen, maar vaak is ook leasen een optie.

Koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *